Appartementsblok te koop

850000€

5 slaapkamers 427 vierkante meters

Immoweb code : 20137119
Immoweb code : 20137119

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
427 vierkante meters bewoonbare ruimte
2327 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke investeringseigendom in hartje Hofstade-Aalst!

Dit appartementsgebouw (in eindafwerking) met 4 woongelegenheden, elk met apart adres en huisnummer, biedt een uitstekende kans voor investeerders en particulieren.
De appartementen zijn volledig nieuw, inzake inrichting, o.a. ingerichte keuken met toestellen, nieuwe elektriciteits- en waterleidingen.

Het eerste appartement beschikt over een inkomhal, een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer (inloopdouche en wastafel), apart toilet en berging.

Het tweede appartement is voorzien van een woonkamer, moderne ingerichte keuken, een badkamer (inloopdouche, wastafel), een slaapkamer, apart toilet en een berging. Vanuit de keuken, heeft men toegang tot een ruime kelder. Dit appartement beschikt over een garage.

Het derde appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het hoofdgebouw. Dit appartement heeft twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een badkamer met inloopdouche, bad en dubbele wastafel. Er is ook een apart toilet en een berging. Dit appartement beschikt ook over een zolderruimte (met valluik).

Aan de achterzijde van het gebouw is er de vierde unit, momenteel ingericht als 2 suites. Deze zijn elk voorzien van een jacuzzi, relaxruimte en terras. Dit wordt verhuurd met contract voor 9 jaar.

Achteraan bevindt zich nog een extra tuin, met bomen.

Gelegen nabij centrum Hofstade met winkels en scholen op wandelafstand en kortbij fietspad richting Aalst.
Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via 0477 17 44 20.

Neem contact op